Ei ole huonoa säätä, vaan ainoastaan sopimattomat renkaat

Kuten sanotaan, ei ole huonoa säätä, vaan ainoastaan sopimattomat vaatteet. Sama pätee renkaisiin, että ei ole huonoa säätä vaan vain sopimattomia renkaita. Oikealla renkaiden valinnalla voit ajaa aina turvallisesti. Kun asut alueella, jossa on jatkuvasti muuttuvat sääolosuhteet tai ainakin hyvin arvaamattomat sääolosuhteet, joissa talvisetolosuhteet ei ole aina varmaa, kesä- ja talvirenkaiden käyttö ei ehkä ole paras ratkaisu. Parhaat renkaat saattavat olla jokasään renkaat, jotka ovat ihanteellisia kaikkina vuodenaikoina eivätkä pelkästään ratkaisuna talvirenkaiden vaihtamisen välttämiseksi. Ne tarjoavat paitsi asianmukaisen turvallisuuden myös hyvän suojan vesiliirtoa vastaan, joka voi johtua sekä vedestä että loskasta. Tämä antaa sinulle jonkin verran ylimääräistä suojaa varhaiselta lumelta, joka ei pysy maassa, vaan muuttuu loskaksi. Jokakelin renkaat on todella suunniteltu kaikille vuodenajoille

Tärkein ero jokasään renkaiden ja kesärenkaiden välillä on, että jokakelin renkaat on merkitty “kolmen vuorenhuipun-lumihiutale” -symbolilla, mikä tarkoittaa, että ne on luokiteltu käytettäviksi vaikeissa talviolosuhteissa, kuten lumella ja jäällä. Tämä on sama kuin talvirenkailla, joten ne tarjoavat riittävän turvallisuuden sekä lumella, jäällä että sohjossa.

Kesärenkaat voivat osoittautua vaarallisiksi, kun tiet muuttuvat lumiseksi, sohjoiseksi ja jäiseksi sotkuksi verrattuna jokasään renkaisiin, jotka ovat hyvin varusteltuja käsittelemään juuri näitä olosuhteita. Jokasään renkaat tarjoavat erinomaisen ajettavuuden märillä, lumisilla, jäisillä ja kuivilla teillä. Tämä rengas on riittävän joustava käytettäväksi ympäri vuoden uhraamatta turvallisuutta talvella. Uusilla innovaatioilla, jotka takaavat suorituskyvyn lumimyrskyissä, rankkasateessa tai auringon polttamalla asfaltilla, voit unohtaa sääennusteen vuodenajasta riippumatta. Niillä on hyvä pito ympäri vuoden, märillä ja kuivilla pinnoilla.

Jokasään renkaat pystyvät tarjoamaan kestävyyttä läpi vuoden estäen sohjo-ja vesiliirtoa ja tarjoamalla pitoa sekä liukkailla että vähemmän liukkailla pinnoilla. Jokakelin renkaat tarjoavat mielenrauhaa, koska pystyt käsittelemään kaikenlaista säätä vuodenajasta riippumatta. Tämä poistaa myös tarpeen suunnitella renkaiden vaihto ennen talvikauden saapumista, mikä voi olla vaikeaa. Talvirenkaiden vaihdon ajoitus ei ole ainahelppoa, varsinkin kun syksyn sää on usein arvaamaton. Luotettavin ennuste talven lähestymiselle on lämpötilan käyttö, kun lämpötilat lähestyvät nollaa astetta, sitä todennäköisemmin tiet muuttuvat liukkaammiksi.

Rengasvaihdon ennustaminen lämpötilan avulla on luotettavampaa kuin vain yrittää saada oikea ajoitus ensimmäiselle lumisateelle. Koska talvirenkaat pesevät kesärenkaat matalissa lämpötiloissa, mataliin lämpötiloihin perustuvassa renkaanvaihdossa on paljon järkeä. On erittäin tärkeää, että talvirenkaat ovat autossasi ennen lumen saapumista, koska ajoturvallisuutesi perustuu siihen.

Lisätietoja jokakelin renkaista on osoitteessa www.nokianrenkaat.fi