Suorita kuntotarkastus niin saat nopeasti tietää, onko autosi kunnossa

öljynvaihtoa

Yksi helpoimmista ja parhaista tavoista tarkistaa, että auto on hyvässä kunnossa, on tehdä auton kuntotarkastus. Vianorin korjaamot suorittavat kuntotarkastuksia, ja ne ovat erinomainen tapa saada nopeasti selville, tarvitseeko autosi huoltoa. Kuntotarkastuksen hienous on siinä, että Vianorin asiantuntijat käyvät läpi auton kriittiset osat ja ilmoittavat sinulle, onko jotain mikä tarvitsee huoltoa. Saat siis tietää, jos joudut vaihtamaan tai korjaamaan tärkeitä osia.

He käyvät läpi ja tarkistavat renkaat, iskunvaimentimet ja jarrut. He tarkistavat myös tärkeät nesteet varmistaakseen, että niitä ei tarvitse täyttää uudelleen tai että ne on vaihdettava. Parasta on, että kun olet suorittanut kuntotestin, tiedät onko auto hyvässä kunnossa vai onko sinun korjattava jotain. Jos jokin on korjattava, voit varata ajan ja hoitaa asian. Saat tietää, jos auto tarvitsee rengashuoltoa, öljynvaihtoa tai jarruhuoltoa.

Jos autosi kulkee ongelmitta, tiedät, että autosi on hyvässä kunnossa eikä ole jäljellä pieniä ongelmia, jotka voivat kasvaa suuremmiksi ja kalliimmiksi ongelmiksi. Ongelmien löytäminen varhaisessa vaiheessa on aina hyödyllistä ja voi säästää kustannuksia ja ongelmia tulevaisuudessa.

Kuntotarkastuksen ja autohuollon lisäksi renkaita on aina huollettava niin, että renkaiden ilmanpaine on kunnossa ja urasyvyys on yli suositellun 4 mm: n. Jos olet alle, on aika ostaa uusi rengassarja, jotta voit jatkaa ajamista turvallisesti. Matala rengaspaine lisää polttoaineenkulutusta ja renkaita. Joten tarkista se säännöllisesti.

Lisätietoja kuntotesteistä on osoitteessa https://vianor.fi/

View more presentations on SharePresentation